Jeg har fått meg noen nye turkise tallerkener.
På de ble det idag servert hjemmelagde havrekjeks.
De hadde litt vanskelig for å henge sammen og blei derfor litt uformelige, men smakte til gjengjeld utrolig godt.
1,5 dl olje
1,5 dl honning
4,5 dl havregryn
1 ss hvetemel
1 dl rosiner
1 dl solsikkefrø
Varm opp olje og honning forsiktig til det er flytende. Bland sammen alt det tørre og ha det i oljeblandingen.Bre det utover i en langpanne dekket med bakepapir. Stek blandingen i 15 minutter ved 200 grader. Skjær opp i små firkanter mens kaken er varm. Avkjøl før du løsner det fra platen.
onsdag 5. august 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Nydelige fat, er de nye? Eller er det bruktkjøp? Herlige fugler på dem;) SÅ fin kopp du har;) Får lyst på mer fra GG når jeg ser den- synes det er GG på alle blogger- så jeg blir nesten syk etter å utvide samlingen;)
SvarSlettså fine fat.
SvarSlettååå de så gode ut!!! disse må jeg teste ut
SvarSlettmmmm..hørtes godt ut! Flotte fat..
SvarSlettPs: sinkbaljen min er fra kremmerhuset,
til kun 79kr!!
Klem