fredag 13. november 2009

Min lille smykkebutikk

Da har jeg åpna en liten bloggbutikk og det er hyggelig om dere vil ta en titt. :) Linken ligger til høyre her på bloggen. Kom gjerne med noen kommentarer.:)

7 kommentarer:

 1. Så artig at du har åpnet bloggbutikk :0)
  Minste jenta her i huset har kapret det som jeg vant hos deg, hun bare elsker det! Så til alle bloggere der ute : løp og kjøp! Og kvaliteten kan jeg garantere at den er bra!

  *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett
 2. Hei hei..
  Så flink du er..
  Ser du lager smykker, tapetserer, hyller og settekasser..Ja ..det er jo så moro..
  oki, får løpe ut i stua og sy en julestrømpe til eller to..tuddelu..
  Lykke til med bloggbutikken,
  Drops

  SvarSlett
 3. Hei! SÅ fine smykker du lager! Har ikke vært innom her før! Tusen takk for titten og koselig kommentar =) Tror du har stort potensiale for å lære å hekle!! Det er ikke så vanskelig som du tror! Instruksjonsvideoer på Garnstudio.no!! Ha en good helg!! Nå skal jeg ta en titt i butikken din! Hilsen M

  SvarSlett
 4. Artig navn på butikken din! :) God helg til deg.

  SvarSlett
 5. Heisan!
  Tusen takk for hilsen på bloggen! Alltid morsomt når noen nye legger igjen spor.
  Gratulere med liten nettbutikk! Det er veldig morsomt å kunne lage sitt eget lille handleri på nettet, har det jo selv også.
  Så flink du er til å lage smykker, har aldri prøvd på dette faktisk. Moren til en elev jeg hadde en gang, var så flink til å lage smykker og hun foræret meg flere ganger vakre ting.
  Ha en fin lørdag! Hilsen Kaspara

  SvarSlett
 6. Takk for kos hilsen inne hos meg ;)

  Nå stikker ejg inn i shoppen din, nydelig smykke du viser!

  SvarSlett
 7. Hei på deg! Håper du har blitt frisk igjen, det er ikke noe særlig den der sykdommen. Du er da meget produktiv når det gjelder hobbyfisering, ajajaj! Nuydelig den settekassen du har laget, og så alle smykkene da. Kreativt! Skal innom å se der nå:)

  ha en hobbyrik søndag;)
  Maya

  SvarSlett