søndag 1. november 2009

Adventskalenderen klar..

(Bilde fra Storebjorn.net)

Dette har vært en lite kreativ helg, men det har vært en deilig avslappende helg allikevel. I går var alle tre barna ute i gata på Halloweenfeiring, og jeg har insett at tradisjonen er kommet for å bli.

I dag har jeg gjort storbestilling av treleker inne på Storebjørn, og jeg har faktisk gjort meg ferdig med adventskalenderen til barna mine. Første gang jeg har fått den klar så tidlig! Og det fulgte med noen julegaver i samme slengen..Siden har masse spennende å by på, så absolutt verdt et besøk.;)

Ellers har vi rydda og raka i hagen, så vinteren kan nå bare komme.;)

5 kommentarer:

 1. Høres ut som du har hatt en veldig trivelig helg :) Jeg er bare kommet halvveis i julekalenderen jeg skal lage, så med november her allerede begynner jeg nesten å bli litt stressa, hehe...men det pleier å ordne seg.
  Ha en fortsatt fin søndagskveld!

  SvarSlett
 2. Må innrømmme at jeg skvatt litt når jeg så overskriften din på dette innlegget. Vi er fortsatt bare i starten av nov?. Kanskje jeg også for en gang skyld skal starte tidlig, blir jo litt mer kos da.

  ha en strålende dag

  SvarSlett
 3. Hei igjen. Takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Som sagt har jeg dessverre kun str. 2 og 7-8 år i den kjolen. Jeg skal prøve å få tak i det stoffet igjen og da vil jeg selvfølgelig lage en til deg. Du hører fra meg igjen snart. Når det gjelder pentøy gutt har jeg dessverre ikke det nå, men jeg har det i tankene. Skal se hv jeg får til, har selv en gutt på 3 som jeg også ønsker å sy noe spesielt til. Jeg kommer tilbake til deg.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 4. Hei igjen!
  Er du fortsatt interessert i kjolen? Jeg har vært heldig å fått tak i den siste biten med stoff slik at jeg kan lage en til datteren din. Ta kontakt med meg på info@undring.com

  SvarSlett
 5. Var inne på storebjørn.net..... veldig mye fint der, og til rimelige priser:) Så tror nok det blir handlet litt julepresanger der, ja!

  SvarSlett