fredag 12. juni 2009

Regnværsjarm

Det er da sannelig litt sjarm ute på en regnværsdag også! Her ser dere en lut-Flaske, som jeg fikk på en tur i Moss for 17 år siden. Gammeldags type, som det står "LUD" på.


9 kommentarer:

 1. Så fine bilder du viser i dag!! Ja regnet hører også sommeren til..og mildt regn er ikke så verst å kjenne mot ansiktet..Fin klematis du har, spent på hvordan mine blir, hvis de overlever. Fin rhodedendron, min er lyserosa. Nydelig rødfarge på peonene dine, venter og venter på at mine to skal blomstre..lyserosa.
  God helg til deg!
  Vi blogges!!

  SvarSlett
 2. Hallo igjen!!
  Det er ikke vanskelig å sette på maljer..men tar litt tid..hvis man ikke har en type verktøy som gjør at man kan kutte helt riktige hull med engang. Jeg forsterket kanten med vlisofix. Legger maljene ut slik de skal være, markerer sirkelen, klipper til hull og klikker de sammen, maljene består av to deler som presses sammen..synes det er et veldig praktisk oppheng..
  ha en fortsatt fin kveld!!

  SvarSlett
 3. Takk for forklaring! Gardinene dine blei jo så flotte!

  SvarSlett
 4. Hei, hyggelig med kommentar inne hos meg :)
  Ja, jeg blir jo helt hekta på netthandelen nå, har vært inne og titta der idag også *fnis* men var bare de samme tingene, så det var egentlig litt flax :P

  Har bestillt endel der tidligere også så pleier og være ganske fornøyed med det, satser på det denne gangen også :)

  Ha en fin Fredag,
  Klem Jatte :)

  SvarSlett
 5. enig med deg...regnvær har sjarm.
  blomstene ser skikkelig friske ut med noen regndråper.

  SvarSlett
 6. hei,hei..
  ja er enig med deg, rengvær har sin sjarm det også :0)
  skjønne bilder fra deg -
  ha en fin helg -
  moaklem

  SvarSlett
 7. Tusen takk for kosleig kommentar :) Herlig navn på bloggen din! Og masse koselige, fargerike blomster - sommeren er kort, så det gjelder å nyte NÅÅÅÅÅÅ ;)

  SvarSlett
 8. Åååå, nydelig det første bildet med flaska i regnet! Nå gjorde du meg glad, javisst går det ant å ordne fordi opm det er regn!!!
  Takk

  SvarSlett
 9. Nydelig bilder!!
  Lutflaska var bare SÅ sjarmerende!
  Ha en flott dag!

  SvarSlett