lørdag 29. august 2009

Roser

Som så mange her inne, er også jeg ganske facinert av roser. Samlingen min er ikke så stor, men blir helt sikkert større etterhvert.
I dag kjøpte jeg dette søte stettfatet, på loppemarked arrangert av FAU på skolen til 1-klassingen min. Et koselig opplegg, hvor hver familie solgte hver sine ting, som de ønska å kvitte seg med. Barna mine var ivrige, og valgte ut flotte leker fra rommene sine, som ikke lenger var i bruk.
Resten av rosesamlinga er ting jeg har fra før.
To søte små skåler.

Kopper med skåler.

Vase og skål med stett.

To små kakefat.

En puff jeg har trekt om.
Og noen gardiner i stua.

7 kommentarer:

 1. jeg synes da du har ret mange roser, sådan alt i alt :-)
  Hvor er dine barn flinke til at sortere ud, og sælge på marked - ikke altid så nemt for barn at gå af med tingene igen.

  Klem Maria.

  SvarSlett
 2. Så flotte ting du har funnet. Gøy med loppemarked.

  SvarSlett
 3. Det var mye flott du hadde funnet med rosemønster.
  Ha en fin søndag :)

  SvarSlett
 4. Det var flotte roser det. Likte spesielt godt dde på bilde 7 og 8, i jordfarger. Du har ganske mange roser du!:)

  Maya

  SvarSlett
 5. Hei, og tusen takk for en hyggelig hilsen!!! Så kjekt!! Som deg, er jeg veldig glad i farger, el det vil si, jeg er veldig glad i mange av tingene mine, og flere av de har mange farger, mye er arvegods fra familien og er veldig gamle og verd å ta vare på. Du har så mange fine bilder, og når det gjelder vase og skål med stett som du viser, har jeg askebeger i samme stilen. Det er veldig flott, en god halvmåneform, pluss litt ekstra, tre adskilte rom, et for aske, et for å legge fra seg sigaretter,(flere riller) og et for å legge fra seg pipe i! Etter min forlengst avdøde bestemor og -far, ser for meg hvordan han la fra seg pipa oppi der,ja... Naturligvis stempla egersund flint! Ha en fin ukestart, kommer nok innom deg igjen ja!!!

  SvarSlett
 6. Hello!

  men vilken härlig rosensamling du har där hemma :)

  Det är det som är så fint med loppis. att man kan hitta massor av härliga och lite udda prylar till en billig peng. Man har lixom råd att samla massor :D

  Rosor är verkligen härliga, speciellt på vintern när det inte blommar ute, så kan man titta på alla vackra rosor på koppar osv och drömma om sommaren :)

  Ha det fint!

  SvarSlett