
Jeg har fått meg noen nye turkise tallerkener.
På de ble det idag servert hjemmelagde havrekjeks.
De hadde litt vanskelig for å henge sammen og blei derfor litt uformelige, men smakte til gjengjeld utrolig godt.

1,5 dl olje
1,5 dl honning
4,5 dl havregryn
1 ss hvetemel
1 dl rosiner
1 dl solsikkefrø

Varm opp olje og honning forsiktig til det er flytende. Bland sammen alt det tørre og ha det i oljeblandingen.Bre det utover i en langpanne dekket med bakepapir. Stek blandingen i 15 minutter ved 200 grader. Skjær opp i små firkanter mens kaken er varm. Avkjøl før du løsner det fra platen.


Til kvelds i dag ble det litt yoghurt naturell med flytende honning på.
Sundt og godt, og med greske minner med på kjøpet.
Nydelige fat, er de nye? Eller er det bruktkjøp? Herlige fugler på dem;) SÅ fin kopp du har;) Får lyst på mer fra GG når jeg ser den- synes det er GG på alle blogger- så jeg blir nesten syk etter å utvide samlingen;)
SvarSlettså fine fat.
SvarSlettååå de så gode ut!!! disse må jeg teste ut
SvarSlettmmmm..hørtes godt ut! Flotte fat..
SvarSlettPs: sinkbaljen min er fra kremmerhuset,
til kun 79kr!!
Klem